Fresh from the owner...

21 May 2010

Akhirnya... dapat jugak!!!


ingatkan sempat la update blog kejap pagi tadi.
macam biasa la.
sambil-sambil tu blog walking ke apa ke...
tapi tak sempat jugak.


ni anak-anak dah tidur baru la boleh update blog.
untuk hari ni la semestinya.
huhuhu...


akhirnya berjaya jugak update blog. 
kejap lagi nak blogwalking pulak.
tu pun kalau line ni ber'kelakuan' baik la.
kalau tak have to wait.


kena tunggu malam menjelma baru la boleh blogwalking ke
update blog lagi...
tengok la apa yang boleh daku buat malam nanti.
hehehe...


my foot: perut lapar. mahu makan sebentar!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign