Fresh from the owner...

27 April 2010

You are really testing my 'sabar'...


daripada semalam dok main connect dengan internet je.
pesal entah jadik macam tu...
aku pun tak tahu.
mungkin sebab terlambat bayar bil kot.
memang 'hangin' la.




nak upload pics pun kena 2-3 kali.
sebabnya tengah loading
tiba-tiba nampak dia dah disconnect.
aduhai... tension la mak bonda ni.




nak yang buat geram sungguh-sungguh ni.
nak update blog pun jadik sangkut-sangkut la.
encik blue... encik blue...
encik blue nak tukar warna ke?
disebabkan tension dengan internet
aku pun tidur dengan jayanya.
muahaha...




lipat baju encik suami pun aku tak buat.
padahal hari ni
dia dah nak ke Johor untuk settle hal rumah.
satu apa pun tak packing lagi.
takpe Yang! sempat lagi la...
baju dah prepare.
cuma nak lipat and letak dalam beg je.





ha... hari ni nak bawak the kids untuk monthly check up
so, kena prepare dulu la.
encik suami ni kalau lambat-lambat nanti dia bising-bising.
ngeeee... daaa...




my foot: orang lelaki tak boleh kalau orang perempuan lambat. tapi kalau dia lambat and kita menunggu, boleh pulak. huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign