Fresh from the owner...

24 April 2010

Terlambat dan akhirnya melepas...


sekarang ni
junk food ni la kesukaan aku.
first time try yang ori punya.
ingatkan tak ada la jual kat supermarket sini.
sebab tak pernah nampak.
first time cuba tu pun
aku skodeng anak buah aku punya.


sedap la.
dia dapat masa ada expo kat bandar.
diaorang jual RM10 satu bag.
ada la benda lain selain daripada ni.
hari tu bila jalan-jalan kat supermarket...
ternampak la benda alah ni.


mak aiii... macam-macam perisa ada.
aku try yang lada hitam punya.
sedap! nyum... nyum... nyum...
encik suami selalu jugak belikan untuk aku.
thanks hun!

cuma baru-baru ni je try perisa lain pulak.
tu pun sebab Alya ambik yang ni.
cuba jugak la...
sedap jugak!


tapi tadi...
masa encik suami keluar...
aku baru je nak pesan kat dia.
malangnya...
supermarket dah tutup.
huhuhu...
baru nak makan.
esok je la carik semula kan?



my foot: tak dapat kau, aku makan biskut je la.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. saya pun suka gila makan keropok neyh..
    sedap ooo....

    =)...
    sedap lah...

    hihih

    ReplyDelete
  2. huhu sedap ke keropok ni..mahu cubala...giant ada tak???

    ReplyDelete
  3. adreynieelisya:

    sedap kan? kadang-kadang tak sedar dah 2-3 kali mkn..

    bila tgk2 dah nak habis dh pack kecik tu.
    hehehe...

    biasa beli pack 8 tu...

    ReplyDelete
  4. hot mama:

    sedap sangat!!!
    cuba la..
    ada kot kat giant...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign