Fresh from the owner...

19 April 2010

Tak apa! Tak apa! Ada ubi ada batas...


mood untuk update blog is always here and there. tapi masalahnya, broadband ni la. hari ni buat kali yang keberapa juta kalinya, dia menyengalkan dirinya lagi. really test my kesabaran yang tak berapa nak sabar ni. huhuhu... dah naik geram sangat dah ni. dah sampai atas kepala dah (tapi tak tukar-tukar jugak lagi kan? still jugak la pakai broadband tu walaupun hari-hari mengadu pasal tu) ni.

bukan tak nak tukar. nak tukar. tapi kalau tm ni leceh sikit la. nak tahu nombor telefon jiran la pulak (kat rumah ni tak guna phone rumah. semua guna handphone je.) sebab nak check line katanya. kalau line tak ada? dia akan kata, kita tunggu dulu la. kalau ramai orang request kita buat sekali harung je. wah, boleh pulak gitu kan?! my friend yang lebih 4 bulan menunggu streamyx tu lastly guna broadband jugak.

tension la. dah banyak kali pergi, called. dia orang cakap dalam minggu ni la hujung minggu la.. sampai orang untuk pasang. tapi sampai kesudahnya... tak ada siapa pun yang datang. bila buat report, baru la terhegeh-hegeh kata ye ke? saya dah bagitahu dia orang la... 1001 alasan la boleh dapat time tu. masuk paper baru nak ambik tindakan betul. ini orang pun ada ka? susah la ini macam.

nak upload pic pun susah la. lastly aku tulis entri je dulu. pic kemudian taruk. tu la kata, aku masih sayang dengan kau broadband. tapi sampai bila kau nak buat aku macam ni? huhuhu... tak apa... tak apa... ada ubi ada batas...


my foot: huhuhu... iskiskisk... uwaaa...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. alahamak...dorang ckp cenggitu, bulih m'dtgkan marah ni

    ReplyDelete
  2. tu la...tp org melayu kita ni kadang2 tu lembut hati walaupun dlm hati tu bukan main lg...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign