Fresh from the owner...

28 April 2010

Tahniah ye Dynas!!!


sabtu lepas Dynas dapat baby girl.
congrates ye Dynas...
rezeki untuk ada anak tu tetap diberi Allah.
selamat berpantang jugak ye.


Dynas memang dah tak kenal aku dah.
hahaha..
dah fames la katakan.
tapi aku tak harap pun Dynas tu kenal aku lagi
walaupun kita pernah sekelas
dan aku jugalah yang terpaksa bagitahu lecturer tiap kali
dia tak datang kelas.


tapi tu cerita lama.
harap-harap Dynas bahagialah dengan kehidupan dia sekarang.
selamat berpantang and take care...


my foot: aku ni ex-class rep je!!!


pic credit to google and beautifulnara for the news!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. tahniah Dynas krn dpt baby girl....

    ReplyDelete
  2. kalau akak dia kenal kot, kalo saya memangla tak ingat.. hehehe takpela rezeki memasing kan... kite pun femes ape.. akekekee

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign