Fresh from the owner...

29 April 2010

Sodapnye! Dah tak ada orang nak belikan...

ni la cream-o terakhir yang sempat dibeli encik suami last week.
last week punya cerita baru hari ni ada entri ke?
hahaha...
ala, biasa la kalau tertinggal tu.


boleh dikatakan selain daripada Weetameal
(yang aku selalu sangat makan masa dalam pantang sampai kena marah. huhu..)
aku suka ni jugak berbanding dengan biskut-biskut sejenisnya.
nak kata aku ni pemakan biskut sangat..
tak jugaklah.
tapi kalau dah rasa nak makan tu..
memang makanlah.


encik suami tahu aku suka.
jadik dia carikan jugak la cream-o tu.
(kenapa aku suka sangat? adalah... rahsia gitu!)
yang dia dapat pun
cuma yang kecik ni je.
dah habis katanya,


apalah supermarket tu.
mana boleh buat macam ni kat customer.
aku boikot nanti baru kau tahu.
huhuhu...
jadik aku makan sendirian berhad la biskut yang kecik tu.
tak boleh share.
untuk anak kena beli yang lain.
muahahaha...



my foot: lepas ni siapa la nak belikan aku biskut cream-o tu lagi... dah tak ada orang dah nak belikan!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign