Fresh from the owner...

06 April 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...


Kenapa ye saya mahu blog saya dijelajah? Saya ni dah tak ada kerja nak buat agaknya. Tapi saya nak tahu jugaklah apa pendapat orang yang suka membebel tentang blog saya ni. Tak bagus ke bagus ke... tak kisah la. Janji hati saya senang. Terjah jangan tak terjah. Yang pasti.. saya tahu Encik BEN akan terjah dengan penuh sopan dan santun. Muahaha...

p/s: siapa-siapa yang nak BEN terjah blog dia silakanlah klik nama Encik BEN tu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. goodluck kak untuk dijelajah oleh ben! hehe...



    kak, yang tu dni buat macam ni..

    step 1: tekan PrtSc button yang biasanya ada sebaris dengan F1 F2 F3 tuh.. akak pastikan akak nak page mana yang akak nak jadikan gambar.. pastu akak tekan PrtSc..


    step 2: akak buka Paint, dan pastekan kat Paint tu.. macam copy paste juga.. terus kua ambar screen yang akak nak.. then akak save.


    step 3, akak edit la kat mana-mana. crop yang mana patut.. bolelah post kat blog ^_^


    harap ini membantu :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign