Fresh from the owner...

28 April 2010

Moodku sudah terbang melayang-layang...

my mood dah terbang melayang-layang...

nak mengadap laptop ni pun dah rasa malas.
tambah pulak banyak benda nak buat sekarang.
tak terkejar jugak
nak update itu la
update ini la...
nak melayan anak-anak yang tengah membesar ni lagi




ni nak try something untuk hari guru pulak
entah boleh ke tidak
tapi akan cuba jugak
untuk dapatkan sesuatu yang lain
ada benda lain pulak yang terpaksa dikorbankan.
encik suami selalu cakap macam tu.




mungkin sebab he's not around
jadik mood tu ikut sama
ke mana je dia pergi.
lepas ni nak bergaduh dengan siapa lagi?
huhuhu...





i will update this blog of mine
once a while sehinggalah moodku kembali normal.
muahaha..




my foot: bila rasa itu datang... beginilah keadaannya!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. kite pun sama kak.. mood melayang2 gak tp entah hilang ke mana pun x tau huhu

    ReplyDelete
  2. huhuhu...
    sabar je la..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign