Fresh from the owner...

20 April 2010

Maafkan aku kerana gagal...

entahlah...
dah banyak kali cuba
tapi masih gagal jugak.
sabar ni dah naik lebih daripada atas kepala
tapi semua tu dah tak ada makna.


kau bukan faham pun apa yang aku rasa.
dah banyak kali aku tulis
tapi kau tetap macam tu jugak.
tak ada perubahan sedikit pun.
kau butakan mata
tulikan telinga.


kau menang kali ni...
tapi kalau suatu hari nanti
aku jumpa yang lebih baik...
jangan kau salahkan aku.
kerana apa yang terjadi sekarang ni pun
salah kamu dan bukan aku


kalau tak...
masakan masa aku tengah blogwalking
kau menyengalkan diri
dah tu...
kau failedkan diri kau untuk dial dan redial...
belum sempat tengok entri or komen mana-mana entri
kau dah buat hal.


tu belum lagi part bukak blog
terus loading problem.
'aku bosan dengan sikapmu...
aku rasa buang masa...'
huhuhu...

blue oh blue...
terbangkanlah aku di awan itu
supaya dapat kulihat langit yang membiru
agar dapat kucampakkan kau blue.
muahaha...


my foot: terlebih emo pulak. kali ni bukan setakat jammed, jum, jom semua ada. aku jadi begini kerana kau blue. daripada semalam lagi kau buat hal. hahaha... nah, ambik ni! gedebub!!! gedebab!!! (silalah berlakon sambil tumbuk modem aku korang).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign