Fresh from the owner...

26 April 2010

Lambat ke tak... janji ada kan?


hari ni lambat sikit post entry.
my attention is fully to the kids.
semalam Anis jatuh katil.
a bit lasak
and bila dia jatuh
risau la jugak.





tapi alhamdulillah...
she's doing just fine.
bila anak-anak tengah lasak ni,
kita should be a bit more alert.





kadang-kadang kejadian yang kita tak terduga tu
boleh jadik bila-bila masa je
betul tak?





so parents...
berhati-hatilah kalau ada anak-anak yang lasak
macam aku ni.
huhuhu...



my foot: tak boleh nak tidur malam bila something happened to the kids!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. nasib baik belum ada anak :)

    ReplyDelete
  2. tu la..
    kena belajar dari skg..
    kalau tak...
    risau je memanjang..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign