Fresh from the owner...

07 April 2010

La... dah habis ke?

credited to http://www.ezy4u.org and pakcik google...

Baru je nak tengok, dah habis rupanya cerita Na O Mei tu. Semalam la baru tahu. Ingatkan nak duduk kat depan tv la nonton cerita tu. Last-last, yang keluar AdaMaya. Selalu jugak la tengok iklan AdaMaya tu. Cuma tak terperasan pulak bila cerita tu start. Rupanya dah start semalam. Huhu...

Dah tamat rupanya Na O Mei. Walaupun bukanlah penonton tegar, nak jugaklah tahu endingnya macam mana kan? Susah sikit nak tengok tv kalau anak-anak tak sihat ni... Siapa-siapa yang tengok or tertengok cerita ni... bagitahu ending je. Boleh gitu? Hahahaha...

My foot: Macam ni punya orang pun ada ka?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Last dia, diaorang reramai makan,bbq sama2 kat rumah bapak Na O Mei yang sangat gah tu...sepatutnya time tu diaorang bgtau pasal hubungan mak bapak Na O Mei...tapi bila mak dia tengok family bekas husband dia bahagia dan wife dia sangat baik...dahlah laki dia pun dah baik dgn dia...alih2 mak dia mintak supaya ayah Na O Mei dan mak angkat dia...rahsiakan dulu. Pastu sape tu abang 'Raja Farah' yer...ha dia melamar Na O Mei guna kad besar buatan sendiri depan family, pastu sape tu (ish tak ingat nama) yang kira adik beradik angkat ngan Na O Mei tu akan kapel dgn Raja Farah,Nbila Huda yg bgtau kat Raja Farah dia tak kisah....

    ha..tu jer lah..mcm tergantung ooo citer dia...

    ReplyDelete
  2. mcm nk ada smbgn je...nsb baik sy tk tgk...hahaha...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign