Fresh from the owner...

15 April 2010

The kids were extremely happy...

anak-anak bukan main excited lagi semalam. bergelak ketawa. yang kakaknya, tak henti-henti bercerita. macam-macam cerita sebab seronok sangat. yang si adiknya kalau kena tinggal kejap nangis. tapi semalam okay je. senyum sampai ke telinga masing-masing.

kenapa ek? apalah yang seronok sangat tu? abahnya dia orang baru je balik semalam lepas seminggu lebih tak ada kat rumah. anak-anak bila abah tak ada mencari-cari la. si Alya la selalu tanya abahnya mana. anak abahlah katakan. tapi malam-malam cari ibu jugak.

tapi part yang kelakarnya tu, bila nampak je abahnya... Alya lari sebab takut. Anis pulak pandang pelik. abahnya balik rumah naik motor. so, pakai tutup muka segala. dengan speknya lagi. anak-anak memang tak cam la. tapi bila dah cabut spek, penutup muka... barulah nak dekat. bila dah dekat, si Alya mulalah misinya untuk bercerita tanpa henti.

rindu sangatlah tu. biasa tak lama pun kena tinggal. ni lama jugak la seminggu lebih tu. abahnya sama. senyum lebar tengok anak-anak. hilang penat kejap. hmmm...


my foot: usually kalau 1st daughter tu memang daddy's angel la. manja sangat. tension i you...!!! hehe... mana ada dengki. okay je la...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. hik3
    1st daughter memang daddy's angel.. :D

    ReplyDelete
  2. hehe.. cmana la anak dni nanti.. opsss kawen lampat lagi :P

    ReplyDelete
  3. nadia:

    mmg pun..

    dni:

    anak2 dni mst cumel2...mata bulat..hehe...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign