Fresh from the owner...

22 April 2010

Kenapa kaum lelaki sifatnya begitu ye? Buruk...!!! Huhuhu...


kenapa ye lelaki suka kondem orang perempuan
serba-serbi kata orang perempuan tak boleh buat.
macamlah dia boleh buat semua benda kan?





ada certain benda lelaki langsung tak boleh buat.
pregnant?
boleh ke?
ada lelaki pregnant?
yang tu ke?
dia tu kan ke asalnya perempuan.
itu tak dikira lelaki.



semalam masa sent my sis to work
ada mamat ni bawak slow je.
tapi bila kita potong dia...
terus dia pecut.
tinggalkan kami jauh kat belakang.




alahai mat...
aku bukan nak main kejar-kejar dengan kau la.
kalau rasa kena potong dengan perempuan boleh buat cair lutut kau
pecut la selaju mana pun
aku tak hairan.




tapi kalau mood aku 'baik'
memang aku main-main jugak dengan dia orang
ada la 3-4 kali macam tu.
sampai satu saat...
dah malas nak layan.



ala buruk laku la orang lelaki ni.
jatuh ke ego kalau orang perempuan potong dia...
apa daaa...



my foot: ikut suka kaulah!







pic credit to google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. ini macam nak mendiskriminasi kaum lelaki je??

    sorry..

    ReplyDelete
  2. bukan diskriminasi. just pengalaman sendiri berhadapan dengan kaum saudara. hehehe...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign