Fresh from the owner...

18 April 2010

Kau dah tak ada kerja ke?

 semalam bukak email. 

dah lama sangat tak check email kan? ngeee...

 checked email one by one

pastu terpandangkan emel yang satu ni.


erk, pesal pulak ni?!
 
ni kes menipu la ni...
 
tak confirm punya.

kenapa aku cakap macam tu?

sebabnya....

aku  mana ada akaun Maybank apatah lagi akaun Maybank2u.com.my!


my foot: nak kebas duit orang je tahunya. kerja tak nak. siapalah yang buat kerja tak bermoral ni? siapa nak mengaku dia buat kan? huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. sy pun pernah kena cam ni...



    http://zulaikhamohdnor.blogspot.com/2010/04/penipu-yang-terkantoi-apakah.html

    ReplyDelete
  2. what a scammer! nak tipu pun tak reti ka? he he

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign