Fresh from the owner...

22 April 2010

Jangan kacau aku!



jangan sibuk-sibuk nak kacau aku okay...
aku tengah sibuk ni...
sibuk!
sangat busy!
kau faham ke tak ni?
ni tengah sibuk tahap gabanlah ni...



apa yang aku sibukkan?
yang kau ni sibuk sangat apesal?
suka hati aku la nak sibuk ke tak.
ye la...
aku bagitahulah kenapa aku sangat sibuk aka busy ni

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


aku busy nak join contest.
sekarang kau faham kenapa aku kata aku busy?
hahaha...
tak mau layan lagi dah?




tak mau layan tak apa.
aku nak layan contest-contest yang best ni dulu.
ekekeke...


my foot: jangan menyesal baca entri aku ni. seronok apa! muahaha...


pic credit to google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. nakal sungguh!! all the best

    ReplyDelete
  2. hehehe...
    sesekali menceriakan hidup orang kan?
    ceriakan jugak diri sendiri.
    betul tak?

    ReplyDelete
  3. thanx ya for the wish..
    lupa nak taip tadi...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign