Fresh from the owner...

23 April 2010

Ini bukan untuk menyesatkan sesiapa! Harap maklum...

ada yang tanya pasal mana aku dapat info pasal nama syaitan tu.
sesiapa yang pernah baca scripters
mesti pernah baca info ni.
aku cuma nak share.


kalau benda tu salah,
kita boleh perbetulkan.
benda tu bukan untuk menyesatkan sesiapa pun.
aku pun curious nak tahu
jadik aku paparkan supaya ada yang arif dan mampu bagitahu.


kalau benda tu betul,
sekurang-kurangnya ia pengajaran untuk kita.
sebab tu kat bottom line artikel tu ada tertaip kalau salah perbetulkan.
aku boleh perbetulkan info tu kat scripters pulak.
itu jugak gunanya blog.
untuk menyampaikan apa yang kita rasa sangsi.

Al-Fatihah tu surah wajib dalam solat.
tanpa bismillah tak dapat pahala kita baca.
jadik masa ni la kita kena balik dan tanya ustaz ke ustazah kita pasal ni.
sama-samalah kita mencari ilmu dan redha Allah.



my foot: sesuatu yang baik itu datangnya dari Allah dan yang buruk itu daripada kita sendiri.
maaf kalau ada yang rasa terganggu!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. salam.. sekali lagi saya dtg.. anda tak perlu untuk buang entri tadi.. saya dengan ikhlas just bertanya dari mana sumbernya sbb saya takut jika ia tak benar, akan menyesatkan.. sepanjang saya baca buku tentang agama tak pernah lagi saya dengar kisah itu.. tapi tak tahu la ada ke tak.. maaf jika cara teguran saya salah..

    ReplyDelete
  2. tak apa..tujuan saya buang takut ada yang salah faham. saya pun tujuannya nak bertanya jugak betul ke tidak. benda tu boleh jadik isu sebab tu saya paparkan. saya dah perbetulkan entri tu. ni tengah tunggu ustazah nak tanya ni.

    saya nak jugak orang komen kalau salah kita sama-sama perbetulkan.kalau betul kita ambil iktibar. saya dapat info tu daripada scripters kalau awak pernah baca.

    cuma saya takut ada yang tersalah tafsir dengan apa yang saya paparkan kt sini. nanti saya jugak yang naya. saya akan sahihkan semula info tu sebelum saya paparkan semula.

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana berusaha untuk mencapai kebenaran... moga segalanya berjalan lancar!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign