Fresh from the owner...

13 April 2010

Happy 69th Birthday Dad!!!

mengakad nikah anaknya sendiri...


hari ni genap la umur ayah aku yang ke-69 tahun...

still healthy...

still handsome...

and still the best father in the world to me...

dah 25 tahun abah hidup sorang-sorang...

tak pernah dengar pun hasrat nak kawin lain...

walaupun dah penat suruh kawin tapi tak mahu kawin-kawin jugak...

i think, mom is happy when you are happy...

and i think she is always there watching...

dan mak pun mesti nak abah kawin lain...

tapi abah mesti tak nak punyalah...

apa pun, I LOVE YOU DAD...

I LOVE YOU ALWAYS...

Selamat Ulangtahun yang ke-69 ayahandaku...

my foot: walaupun layanan masa kecik tak sama macam mak tapi aku tahu abah dah cuba yang terbaik untuk besarkan anak-anak dia. thanks for making me... ME!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign