Fresh from the owner...

20 April 2010

EVERYTHING FOR U FROM ME 1st ANNIVESARY CONTEST






ini NUR ISMAHANI ALYA
dilahirkan pada 17 Februari 2008
sekarang berusia 2 tahun 2 bulan

pics ni were taken masa birthday Alya yang ke-2
sebetulnya pada hari lahir dia tu
kami sekeluarga ke Kuantan.
hantar ayah saudaranya untuk checked up.
balik daripada Kuantan dah petang.
terus je cari kek sebab dah janji dengan dia.


si kecik ni pulak
bila tahu parents dia belikan kek
sama naik la dia.
tu pasal ada pic dia kena pegang dengan her dad
sebab dia excited sangat nak tiup lilin.
jangankan lilin kek dia
lilin kek orang lain pun dia nak tiup.
ekekeke...


tapi kami gembira tengok dia gembira.
masa birthday dia setahun dulu
dia tak pandai lagi tiup lilin.
dah besar sikit ni
lain la pulak perangainya.
alamak, terlebih sudah cerita.
hehehe...

ni nak jawab soalan cepu emas:
Vincent Shoes Pink Stripe

cepat!cepat! jom join contest ni. best!
last date: 15 May 2010
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign