Fresh from the owner...

01 April 2010

Di mana kotak follower saya?

nak kata aku rajin blogwalking... rajin la jugak kalau tak sibuk dengan anak-anak yang dua orang ni. seronok jugak melawat blogs yang ada kat luar sana. ada blog yang penuh info, cerita lucu, kisah sedih dan segala macam rencah berblogging la. ada jugak blog yang memeningkan kepala aku ni. bukan apa... kadang-kadan tu colorful sangat. ada orang memang suka, ada orang tak. too fancy... bukan apa, loading lambat. hati tu nak baca jugak apa yang orang lain tulis. tapi kalau dah lambat tahap gaban, terpaksa la aku X kan ia.

yang mana ada anak, seronok jugak baca coretan pasal telatah anak masing-masing. maklumlah, aku pun ada anak yang tengah membesar. fiil masing-masing macam. especially Alya. perh... pening nak layan! anak manja Abah la katakan. kalau dah dia kata nak Abah, Abah je la kena pujuk or layan. nasiblah Abah!!!

kadang-kadang seronok terlebih sebab bila blogwalking, nampak ada contest. kalau belum due date, aku join jugak. almost all bloggers yang buat giveaway, nak kita another blogger jadik follower baru boleh enter contest. tak salah pun. hak masing-masing. tak nak jadik follower, tak payah la masuk contest tu kan? hehehe... apa-apa sajalah.

kalau aku rajin, aku akan tinggalkan komen. kadang-kadang tu jadik malas nak tinggalkan komen sebab kena verify code. leceh la... ada masa aku bagitau kat chatbox je. senang sikit. cepat. tak ada masalah nak verify code segala. dan bila orang datang untuk repay (which i don't mind kalau tak balas pun... takut balas terpaksa. huhu...) visit aku tu, ada yang tanya... mana kotak follower. carik-carik tak jumpa.

opsss... aku memang tak letak pun kotak follower tu. pertamanya malas. kedua... aku pun tak tahu apa sebabnya. mungkin lepas ni aku letak jugak. bukan sebab nak sangat ada follower. kalau ada tak apa. jadik silent reader pun tak apa... *wink... wink* tapi saja-saja je nak letak.boleh gitu? tak salah kan?

berblog, kalau dapat menambah rakan baru... memang bagus... rakan diingini dan musuh tak ingin dicari...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. mula2 td ingatkan kotak followe hilang...
    hihih...

    rupanya mmg x letak....

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign