Fresh from the owner...

16 April 2010

Dalissa Sweet Treat Birthday Giveaway...


tengok pada gambar saja dah tahu betapa sedapnya snickers cheese cake ni...
yummy sehingga menjilat jari...
kalau beli untuk birthday or anniversary mesti gempak...
tak pun beli untuk saja-saja nak makan pun tak salah...
apa yang sedap dan lazat dan yummy seperti ni harus kita kongsi bersama...
hanya terdapat di Dalissa Sweet Treat saja...
the one and only Dalissa Sweet Treat...

join contest Dalissa Sweet Treat untuk menikmati kek yang sedap ini...
pastikan anda bertuah ye...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign