Fresh from the owner...

27 April 2010

Dah nak kena tinggal ke? Sedihnya....


encik suami akan meninggalkan rumah hari ini
(tapi sekarang ni dia keluar bawak anak manja dia pergi beli nasi air kat Rasa Mesra)
kejap je masa berlalu
sedar tak sedar...
dia dah nak balik Johor
tinggalkan kami la
huhuhu...


ditinggalkan untuk tempoh yang agak lama
dia bagi diri dia tempoh 6 bulan before dia ambik kami
dia nak siapkan the house before family dia masuk rumah tu
plannya tu dah dua tahun tangguh
banyak aral melintang
baru ni la dapat renovate semula
insyaAllah...
kali ni jadik renovate habis.


kalau dia dapat balik pun once a month je.
erk... boleh terima ke semua tu?!
Ya Allah...
kuatkanlah hati aku ni.
dia tak ada seminggu pun dah sunyi sepi rasa
ni kan pulak 6 bulan.


tapi aku dah biasa ditinggalkan.
cuma anak-anak je tak pernah kena tinggal lama-lama
especially Alya si anak manja tu.
apa-apa pun...
we'll be missing you dearly...
hope to be with you soon!
(jiwang karat gitu!)
huhuu...


my foot: dah sampai dah Alya dan abahnya daripada beli nasi air.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. alaa..siannye kene tinggal..bnyak2 bersbr kayh=)

    ReplyDelete
  2. huhu...
    insyaAllah..
    sabar je ni!
    mekasih ye!!!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign