Fresh from the owner...

22 April 2010

Blogwalkinglah dengan ikhlas. Bukan sebab traffik!

sejauh mana kita ikhlas bila berblog jog alias walk?
kita ni blogwalking semata-mata untuk tinggalkan jejak ke?
just nak bagi up traffik?
kita baca ke entri yang tertulis di blog yang kita singgah?






ataupun kita just tinggalkan jejak dekat shoutmix (SM) or cbox (CB) blog tu?
ni apa yang terlintas dalam kepala aku pagi ni.
bila aku blogwalking...
aku terpandang kat SM or CB orang tu
mesti ada la yang taip...
singgah sini...
singgahlah blog saya pulak...
jenguklah blog saya.



sebab tu...
kalau aku blogwalking,
aku suka tinggalkan komen.
aku spent masa untuk baca entri orang
(walaupun aku tahu orang bukan baca pun entri aku. tapi 'ada aku kesah'? muahaha...)
traffik tu traffik la jugak.
kalau tak cukup traffik,
pegi la ambik polis traffik
takpun traffik jam berlambak kat KL nun...
ambik la letak kat blog.







alahai... membebel pulak aku awal-awal pagi ni
jadik...
blogwalking tu biar ikhlas.
baca la sikit entri orang tu
jangan just bukak blog orang
tinggalkan pesanan 'penaja' kat SM or CB
lepas tu blah.
eleh... boleh blah la korang!







erk, pesal ko emo sangat ni?!
hehehe... saja je.
sebelum ada yang hangin satu badan,
baik aku chow dulu.
bubbye...


my foot: jangan terasa! kalau tak buat macam yang aku taip tu tak apalah. kalau kau pun emo, maknanya kau... kau fikirlah sendiri yek?!















pics credit to google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign