Fresh from the owner...

12 April 2010

Ben Ashaari... Ben Ashaari... Maafkan aku Ben!

kenapa la mesti Ben? selalunya pun mesti Ben Ashaari yang kena. memakai agaknya si Ben ni (erk, pakai baju tu dah pastilah kan?). atau Ben ni insan terpilih. huhuhu... tiap kali tu jugak mesti Ben Ashaari yang dipilihnya. aku pun tak paham. macam dia dah set. time Ben Ashaari je jadik macam tu, jadik macam ni. huhuhu... yang lain tu okay je. tapi time Ben Ashaari memang macam tu la. daripada mula-mula bukak blog dia lagi dah jadik macam tu. tak serasi kot aku dengan si Ben ni. alahai, Ben! takkan tak ada jodoh kot kita ni?!


apa kes ni? ha, ni lah kesnya! tiap kali aku loading blog Ben Ashaari mesti dia kate 'is taking too long to repond' la, 'try again', takpun 'problem loading'. kalau dengan blog orang lain tu okay je. tak ada masalah. yang ada masalah tu kalau template sarat, blognya full dengan pelbagai aksesori. tapi kalau yang biasa-biasa bukak tu okay je. cuma blog Ben ni je la, kalau dengan laptop aku memang dia kata macam tu.

kadang-kadang tu sampai kena try 40 kali baru boleh (okay la... tipu la tu namanya). ada la 4-5 kali try. bila still same je. aku naik hangin jugak la. in the end, aku pangkah terus. hahaha... padan muka kamu Ben. apa yang kau buat sampai internet aku kadang-kadang tu reject blog kamu? tapi tak baik aku kata kat Ben macam tu kan? kesian kat Ben. bukan salah Ben pun. Ben tak bersalah. huhuhu...

maafkan aku Ben kerana terpaksa memangkah bila setiap kali try again, dia tetap tak nak bukak blog kamu tu. tapi Ben, aku tetap bukak jugak di kemudian masa. jodoh kita masih panjang. aku percaya tu. dan aku masih cuba untuk setia padamu Ben. ngeee...

my foot: tu la jadik bila tak sabar kan? sikit-sikit nak pangkah. sikit-sikit nak pangkah. cuba la bersabar dulu barang sejam dua macam aku ni. hohoho... sabarlah sangat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign