Fresh from the owner...

15 April 2010

Anak siapalah awak ni...


ada siapa-siapa kenal tak budak kecik ni?

anak siapalah ni...

bila tanya dia akan cakap either anak korea or jepun

cute ke?

ada gaya anak patung?

ngeee...

rambut depan ni kena potong sebab panjang sangat

malas nak bawak dia pergi potong rambut
(the father pun wasn't around. susah jugak nak bawak)

jadik ibu la yang kena potong

ini la hasilnya...

anak korea aka jepun yang comel gitu...

hehehe...

boleh masuk baby contest tak ni?


my foot: sekarang ni dia ikut abah dia pergi beli kuih. bangun tidur je abah dia bawak berjalan. huhuhu... anak manja abah la tu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. eee..shumilnye..x per a..rambut tu buat dia lagi shumel apa...

    ReplyDelete
  2. alya kata terima kasih kat akak ni sbb puji dia..ngeeee...

    ReplyDelete
  3. hahahaha kak anis macam kakak kita lah,kakak kita rimas tgk rambut depan anak buah kita, dia pergi potong rambut depan macam ni lah.. hahaha bdk2 buat rambut apa2 pun tetap COMEL!!!!..

    ReplyDelete
  4. memang rimas.kalau biarkan boleh ttutp mata. memang pun..budak-budak potong rambut mcm mana pun ttp comel... hehehe...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign