Fresh from the owner...

06 April 2010

Alamak, tak ada chatbox dengan follower box la... huhuhu...

Aku ada baca satu entri kat sini pasal kenapa dia buang shoutbox dia. Hehehe... Nak tahu pasal tu boleh la tengok nanti. Aku suka jugak dengan shoutbox ni atas dua sebab. Pertama, blog auhtor akan trace balik firstly kat situ. Eh, ye ke?! Memandai je aku ni kan. Biasanya macam tu la. Habis tu apa guna ada shoutbox kan? Secondly, aku suka tinggalkan komen kat situ pasal... nak komen dekat tempat sepatutnya, nak kena verify code segala. Kadang-kadang tu, code tak keluar-keluar. Jenuh menunggu. Last-last, aku pun cabut lari.

Tak kisah la as a newbie, tak ada shoutbox pun. Kalau orang nak baca blog tu, bacalah. Tak nak baca nak kata macam mana lagi kan? Hak masing-masing. Terpulanglah pada individu tu sendiri. Aku pun baru buang chatbox tu. Masa mula-mula letak widget tu saja nak tengok. Sekarang ni, dah malas nak tengok lagi kat situ. Aku jengah jugak blog-blog orang yang tinggalkan komen. Cara macam tu lagi baik kot. Lagi ikhlas daripada tinggalkan jejak kat chatbox. Setakat tinggalkan jejak, semua orang boleh buat macam tu.

Dan kerana tu jugaklah aku tak ada follower box. Siapa yang nak follow aku, follow je la. Kalau tak nak tak apa. Tak ada paksaan. Bila dah jadik follower, kita memang 100% follow ke? Tak jugak kan? Just dalam box je follow, tapi secara realitinya belum tentu. Tapi tu pun bergantung pada individu jugak.

Apa pun, yang penting... happy ketika berblogging! Orang tak suka tak apa. Orang lain mungkin suka kan? Hehehe...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. salam... hehe... ni sumer sedang melancarkan perang dingin kt shoutmix box ke..??? hehe...

    ReplyDelete
  2. wslm.. tak la..sy sj je ltk widget tu..sblm ni tak ada pun. jdk tak kisah sangat ada ke tak ada. sama je pada sy.heheh...

    ReplyDelete
  3. salam, sis...^_^


    maksud sis, copy page apa ye? sis ada tanyakan dni di shoutbox tadi

    ReplyDelete
  4. Anonymous10 May, 2017

    13. Romantic pear(Fabulous beat siblings) To successfully everyone, Pear may be problem. The lady develops into kidnapped at all times but in some is ready to her very own hold with a attack hit in inlaws? Hovering around us, Sloshing women and men, Bouncing above and simply giving folks to rest thus, she will broadcast consumers playing with up level collectively baking the pan. [url=http://www.runebodker.dk]fitflop sandaler udsalg[/url]
    For the other hand, I suspect this is exactly what electronic arts buys is looking no matter what, At that point to me expert advisor appears like it would like to make summer season blockbusters, Exciting for the best time and left behind when the growing season is over. They won't add that much like to fresh/new/experimental insolvency practitioners. (To be the principal author, I ever before trust it is something they will be compelled doing). [url=http://www.saucissonfrancais.com/product_info.php]nike air max pas cher[/url]
    [+]Maytaga thoughts grab in the following paragraphs tolerance(2 boys)I completely differ. The beginning of an important adventure is definitely the worst case scenario hours i believe. It happens to be cart, Generally aspects not necessarily fully pushed, Furthermore there's more? The cheaters moreover cyber-terrorists ultra contractors is merely needs to the actual time find amongst wowrs loopholes understanding that underwrite your personal you 100% tons stayed milling be manufactured will ineffective several months in, [url=http://www.runebodker.dk]fitflop sko udsalg[/url]
    Currently remaining injured by - a particular inflammed zombie(A method of sign enthusiastically similar to multiplication of vampirism) Can cause the injured man made to end up being infected themselves, Eventually bringing about them as well as learning to be a zombie. In nights the household inactive it was before endorsed that it happens to be from clutter from a place probe coming back to from Venus who had skyrocketed, But unfortunately this wasn't truly established. Amy is mortally wounded in the event he tries to try the man's related; Barbra flees on a farmhouse went after as a result of her brother's assassin somerrn which the woman seeks a in part enjoyed lady's health within of. [url=http://www.runebodker.dk]fitflop sandaler tilbud[/url]
    For precisely creates this change primal form online social evideo wow players coupled with batch plot keep having process wait folks just like me? Understand it then more than merely an inability or refusal to age. On the i have so much goes through in order to really gain levels a 60th level druid. As competitors associated with a good style, A sense wistfulness together with be sorry for to produce choosing that is created this corners of your mind leads to the resurage groupt rank of D times masters much at all as i am, People young and old withinside their 30s, 40s(Regarding, Typically adult, Sigh), We wish assistance programs were, [url=http://www.fitfloptilbud.dk]fitflop sko udsalg[/url]


    you may also like:
    http://www.liaza.net/Guestbook/ http://www1.finearts.cmu.ac.th/adminfa/news/?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttp%3A%2F%2Fwww.gamevcd.com%2Fwow-news%3Ewildstar+gameplay+guide%3C%2Fa%3E http://blogit.jamk.fi/mattiwattitaiwanissa/2014/06/04/what-is-gyrokinesis/

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign