Fresh from the owner...

03 April 2010

Akhirnya...

this is my new modem. huhu...

Disebabkan kerosakkan pada modem aku tu tak dapat dikesan oleh pihak kedai, we’ve decided to tukar baru je modem tu. Hati pun tak sakit sebab nak tunggu repair entah berapa lama pulak. Daripada menunggu, lebih baik beli baru. Yang lama, kalau ada masa, kita check la apa sakitnya ye.

Dan jugak kami decided to choose CSL tu. Stick pun stick la. Janji boleh guna. Kalau rosak pun still under warranty for 1 year. Okay apa. Daripada beli online, warranty 3 bulan... bila rosak, orang tu dah tak dapat dihubungi. Tak kisah la mahal sikit pun. Actually tak mahal mana pun. Bila dibargain oleh encik suami, dapatlah harga less.


Bila aku search pakcik Google and nak tengok modem tu, ada warna pink rupanya. Cantik jugak designnya. Tapi kat kedai tu tak sampai lagi warna pinknya. Pink??? Sejak bila aku suka pink? Bukan suka pada color tapi pada design. Kalau black ni dull sikit. Huhuhu..

Harap-harap sihat-sihat sajalah modemku ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign