Fresh from the owner...

11 April 2010

Ado sekor...

Ado sekor anak tupai...
Atas jule mukhte...
Kudung ekor perut lapar...
Jale cari makhe...

Entah betul atau tak ejaan aku tu, aku pun tak tahu

Tapi yang pasti...

Bukan setakat tupai...

Anai-anai pun makin banyak sekarang kat rumah aku.

Nak buat macam mana?

Tupai ni comel...

Tapi comel-comel dia pun kena hati-hati la..

Tak pasal-pasal buah jadik macam 'kelapa ditebuk tupai'...

Walau apa pun...

Tupai tetap makhluk Allah..

And kids memang suka tengok sebab dia comel...


My foot: Bukan senang nak tengok tupai. Kat kampung bole la. Kat bandar boleh dapat tengok life macam ni? Tanpa gangguan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign