Fresh from the owner...

28 April 2010

Ada gaya, ada style... Ada berani?


the kids dengan safety specs abahnya.
tengok la gaya Alya dengan specs abahnya tu.
kalau nak keluar berjalan ke mana-mana
mesti dia suruh abah dia pakai spec tu
huhuhu...




ni pulak Anis masa bawak berjalan-jalan
for the last time dengan her dad.
masa keluar rumah
redup je suasana.
dah sampai bandar...
panas bukan main lagi.
merah-merah muka anak ibu ni.


Alya?
tak peduli dia dengan panas kalau dah berjalan.
ke sana sini je la kerjanya...


Anis ni langsung tak sentuh pun spec dia tu.
sepanjang jalan...
elok je terletak kat hidungnya
sampaikan orang tengok pun terkejut and tegur
"Dia tak usik pulak spec tu ek?!"
"Bagusnya!"
hehehe...
dia tahu spec tu untuk safety..
tu pasal dia tak sentuh.





my foot: lepas ni susah la nak jalan-jalan dengan abah.
jalan-jalan dengan ibu je la ek...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign