Fresh from the owner...

21 March 2010

Tension tahap gaban!!!


dah berapa hari dah tak boleh nak online. tak boleh nak update blog as well. tak tahulah mana yang silap.modem broadband ni ke or lappy ni or the line itself. cukup 2-3 hari guna, jammed la internet ni. ikut rasa, nak je masukkan streamyx. hati pun tak sakit sebab according to the brother yang jadik agent ‘biru’ ni, streamyx adalah yang terbaik. bukan terbalik. tapi masalah lain streamyx ni, ‘orang-orang’ yang nak masukkan line tu ke rumah.

my friend, dah berbulan applied tapi streamyx mahupun orang-orangan tu tak jugak kunjung-kunjung tiba. mungkin dia rasa my friend punya house tu tak best kot. tu pasal dia malas nak pergi rumah dia untuk masukkan line. tapi ‘encik-encik’... we pay for the service la. Ingat tak bayar ke? mana ada free ‘encik’ zaman sekarang ni. semua bayar tahu. kalau bayar baik pun, ada masa service macam tot... tot... jugak. betul apa!!!

cantik jugak sony ericsson ni kan? huhu..

so, me had to write everything yang aku rasa here before sending both the lappy and the modem to kedai komputer. jangan lama-lama kat kedai ha... nanti satu apa pun tak jadik. huhu... if using modem broadband, what kinda of modem yang paling bagus? me now using Huawei E220. any suggestions??? or is it better untuk masukkan streamyx je at home??? tapi kalau nak berjalan-jalan nanti susah jugak. kalau wifi ada ok la. tapi kalau tak ada? tak berinternet lagilah kami. waaa...waaa...waaa...

macam ni la rupa bentuk huawei e220 yang tak tahu apa 'sakit'nya tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. huawei tu memang tak bagus sangatlahh..pakai je lah P1 punya modem wireless yang baru tu..orang kata okey yang tu...

    ReplyDelete
  2. ye ker???dgr kate x bgs jgk..huhu...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign