Fresh from the owner...

28 March 2010

Tak ada masa ke???

dua tiga hari ni tak sempat nak update blog. peminat lappy ni dah ada. sama naik dia nak guna jugak. thought of training her on how to use the lappy la. biar la dia belajar IT sikit. budak-budak sekarang ni pandai-pandai. in advance. tak macam zaman dolu-dolu. ada nak pegang computer pun takut-takut. sekarang ni budak-budak lagi excellant daripada parents.
ni la antara yang bergambar.
adik yang Jepun tu tengah tidur.
ngantuk katanya...

last two days my MIL datang rumah. macam biasa la. datang mengejut. sedar-sedar je, my bro-in-law yang I thought is still in Japan called. dia kate, "Bukak la pintu. Nak masuk ni. Kenapa gelap sangat?" eh...eh...eh... my hubby pun running to the front. nak tengok ada kat luar ke. bila dia masuk capai baju, aku tahu memang sah ada kat depan rumah dah. nasib baik jugak kami sekeluarga tak pergi mana-mana. kalau tak... sian kat orang tua tu.

adik ipar aku tu balik cuti sem rupanya. cuti sebulan. jadik dia balik Malaysia la sebab kawan-kawan dia ramai yang balik. tambang pulak boleh tahan la... 2k! next week dah nak balik Jepun semula. rupa-rupanya... dah lama dia balik Malaysia ni. huhuhu...

my MIL datang nak tengok cucu-cucu dia. dah lama tak tengok. and Anis pulak dah 6 bulan lebih and dah recognized muka orang. menangis jugak la. ngeee... Alya macam biasa la. belum panas enjin dia, bukan dia nak sangat dengan orang. kalau dah lama memang dia tanpa segan silu akan pergi bercerita dengan orang tu.

apa pun... thanks Mie for coming... my sis and bros -in-laws too... nak bawak Anis berjalan-jalan sangat pun belum boleh lagi. but she's doing fine now... harap-harap, atas izin dan doa, Anis and Alya membesar kuat dan sihat hendaknya... Amin!!!

Anis memang pantang ada benda dekat mulut...
semua nak dimakannya...

sedap ni bu!!! huhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign