Fresh from the owner...

31 March 2010

Syoknye....

dari tadi kejenye asyik tengok blog and joint contest yang blogger lain buat. best jugak. sambil-sambil tu melawat blog orang lain. ada contest ni bagus. tapi kalau dah tak ada budget tu nak buat contest apanya... dah tak ada budget, join contest je la yang boleh.

macam-macam T&C yang ditetapkan. macam-macam ragam blogger. untung nasib mana tahu boleh menang jugak walaupun consolation prize je. tak kisah sangat dengan hadiah tu. apa yang penting semangat nak cuba tu ada. bukan main copy paste je. dah tu mengaku tu hak milik dia. sesekali sambil jengah-jengah blog tu ambik kesempatan la joint test yang ada.

yang kelakar tu, sekarang ni dah pukul 4 am... dah tersengguk-sengguk pulak dah aku depan lappy ni. wah... ngantuklah pulak. tadi okay je. sebelum aku tulis merapu akibat rasa mengantuk yang mula mencengkam ni... lebih baik aku keluar and tidur dulu dengan anak-anak.

doa-doakanlah supaya aku dapat jugak menang lucky draw yang bloggers lain buat... take care ya!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign