Fresh from the owner...

02 March 2010

Mau pergi mana...

pagi ni ingat nak pegi klinik kejap. bawak Anis. minggu lepas je dah pergi klinik twice. ke HTAA untuk checked on Anis punya lungs which the doc said, getting better but have to come back in June. untuk check perkembangan brain dia pulak. takut pneumonia tu effect pada brain tanpa tak disedari.

next day ke KKIA. supposed Anis cucuk 5 bulan tapi the nurses kata ubat tak ada. dah banyak kali jadik macam tu. ubat tak adalah. dah habislah. so kena tunggu la next month pulak. tapi ada hikmah kenapa Anis tak kena cucuk. nurse yang jaga bahagian baby for that day was the same nurse yang cucuk Anis last month yang mana nurse tu cam sengal-sengal sikit. huhu...

masa Anis kena jaundice pun dia datang checked. and she said, "Macam kuning. Mungkin kulit dia kot macam tu." bila nurse lain datang checked, dia kata jaundice Anis macam tinggi je pasal kuning sangat dah kulitnya. dia suruh ke emergency room. bila checked, memang jaundicenye tinggi. 300++. bahaya jugak la nurse sengal tu. Anis was warded lepas je dapat bacaan for the blood.

sooo many to write...but sooo little time. so have to sign off dulu. nak bersiap-siap untuk bawak Anis jumpa doc lagi... hohoho...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign