Fresh from the owner...

21 March 2010

Line oh line di manakah kau berada??

hari ni dah hari keberapa entah aku tak dapat nak online. apalah nak jadik dengan internetku ini. semalam called service center. kononnya kalau modem yang jam, we still can use the phone as a modem. boleh berinternet la maknanya. my phone tu kan boleh digunakan sebagai modem as well. bila dah setup semua (mengikut kata customer service tu la...), tried connect tapi tak boleh. dia cakap try lagi and we’ve tried tapi still facing with the same problem.

so, the guy kata... supposed dah ok. Setting dah ok and it shouldn’t be a problem for you to connect to the internet. tapi tu la masalahnya. still tak boleh nak connect. error apa entah. lastly, the guy said... ni mungkin line yang ada problem. isk...isk..isk... sia-sialah bayar bil kalau macam ni la servicenya. guna kejap-kejap je. tapi jammednya sampai berhari-hari. nak kena tukar jugak nampaknya ni... tunggu sajalah!!! or POTONG SAJALAH??? Huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign