Fresh from the owner...

21 March 2010

Hari ke-5 yang me‘nension’kan! Betul ke?

hari ni genaplah 5 days without the internet. and my blog pun dah tak update for 5 days. my hubby kata, “Ayang macam cacing kepanasan tak ada internet.” aku dengan baik hatinya menjawab, “Tak ada msalah pun tak ada internet. Cukup masa bila sampai je bil, bayar jelah.” huhu... and my hubby said, “Macam marah je...!”

and his wife ni dengan santunnya berkata, “Tak adalah. Benda betul kan?” begituah ceritanya hari ni. setelah 5 hari tanpa internet, kehidupan kami masih macam biasa. macam sebelum kami decided nak ada internet.

tapi yang buat bengang sikit tu sebab tak tahu kat mana silapnya. sama ada modem, line ataupun cik lappy kami ni. kalau tahu mungkinlah perasaan aku ni di tahap biasa-biasa je. dah tukar modem pun sama jugak masalahnya. ni lah yang buat perasaan jadik lagi terbakar hangus ni.

rasa nak campak modem pun ada, nak ketuk-ketuk simkad pun ada. macam-macam adalah... ini bukan lagi tension tahap gaban tapi tahap apa pun tak tahulah... l epas ni, nak carik sebab kenapa.... dan kenapa... KENAPA!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. broadband mmg slalu wathal! =,="

    ReplyDelete
  2. setakat 3 bulan dni guna, broadband dni baru tiga kali meragam. hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign