Fresh from the owner...

30 March 2010

Birthday Giveaway held by LillyShoppe


selalunya orang takut dengan umur yang meningkat. tiap kali sambut birthday mesti kata "Saya dah tualah" ... tak pun orang yang wish tu akan kata, "Dah tua dah awak ek?" ... apa la... ingat bila birthday tu datang, umur meningkat, kita dah tua ke? Cik Lili jangan jadik macam dia orang ye??? apa yang penting, bila umur meningkat, akal meningkat... jangan berkarat. yang lagi penting Cik Lili, always count your age by friends not numbers. apalah sangat nombor tu kan??? yang penting Cik Lili, maintain cute gitu... have a wonderful birthday and hope it'll be blessed by Allah... Muaahhhsss...!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. thanks for the advise..i like it sooo much..thanks again..wish u all the best..

    ReplyDelete
  2. most welcome dear...tq...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign