Fresh from the owner...

21 March 2010

1st giveaway...


Aku tertarik bangat dengan set berkilau ni yang aku namakan ‘LOVE AT 1st SIGHT’ bersempena dengan anjuran pertama ....... Cantik, indah, mempersona. Tambahan bila digayakan oleh si pemakai. Bergaya sakan ko!

Kena pulak dengan baju yang sesuai... mantap gitu!!! Memang akan memukau pandangan dan membuatkan hati lagi teruja. Masa tu boleh la show off kat husband. “I’ve got a pair of these. Cantik tak Yang?”. Suami tentulah suka dan gembira dan teruja sama bila isterinya cantik, kan Yang kan??? Huhu...

Perhiasan yang cantik, tidak kiralah digayakan oleh si cantik mahupun si kurang mempersona, akan mendorong seseorang itu untuk menyerlah dalam penampilannya. Terdorong oleh sesuatu yang cantik, kita akan berasaan diri kita juga cantik. Terima kasih ...... atas kilauan kecantikan perhiasan anda!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign