Fresh from the owner...

07 February 2010

My kids and I...

Nur Ismahani Alya yang akan masuk 2 tahun next2 week

Nur Anis Insyirah yang dah pun 5 bulan

My kids ni bila la nak pulih selesemanya. Kesian tidur malam-malam terganggu sebab selesema yang mengakibatkan batuk. Endednya, bila yang sulung bangun, yang kecik pun terkejut sama. Susah kalau dua-dua kena selesema. Tapi tu kira okay lagi la kan. Kalau demam macam mana?

Meragam sikit la si kakaknya. Tak mahu pulak dengan orang lain. Even dengan abahnya pun dia tak mahu. Kadang-kadanglah. Tapi the father pandai pujuk. Anak manja dialah katakan. Huhu...

Perut aku pulak rasa tak sedap je. Sakit dari semalam tapi buat-buat tak tahu je. Hari ni makin kuat pulak sakitnya. Nak duduk sangat pun tak berapa boleh. Tapi still buat-buat tak tahu jugak. Adoiii la...

Sabar jelah. Sakit sendiri uruskanlah sendiri. Jangan nak susahkan orang okay. Hehehe... By the way I thought of writing a novel dalam blog ni. Siapa ada suggestions cerita apa aku patut buat? Nanti you all give me ideas I buatlah chapter by chapter okay. It's all up to you guys out there okay? Huhu..

Take care..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. yer yer...buatlah novel...tapi takder idea lah...awak tulis jer lah apa pun..sy baca jer...huhuhu

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign