Fresh from the owner...

17 February 2010

Happy Birthday Alya!!! Turning 2 this year...

Kek Alya dis year...

Alya turning 2 tepat kul 3.06 pm. Cepat betul masa berlalu. Sedar tak sedar dah dua tahun pun si minah kecik ni. And mulutnya pun makin hari makin petah bercakap. pantang dengar orang bercakap, dia mesti nak bercakap jugak. Like the father I guess. Pandai ambil hati orang jugak budak ni. Huhu..

Bila dah nyalakan lilin...
Tahun ni pilih HELLO KITTY sebab
kek pic kartun dah habis...
Alya excited nak blow the candles...
Bab-bab meniup ni memang Alya suka. Sampai
4-5 kali la nyalakan lilin sebab dia suka sangat tiup...

Itu la cerita si Alya. And the cake dibeli di 1000 Taste. Nak beli cheese cake takut ada budak-budak tak makan. Alya pilih choc moist cake tapi aku tak beli. Macam last year punya cake je. End up, aku pilih yang ni je. Tapi si budak kedai yang tulis atas kek ni pun sengal jugak. Tulisannya a bit tak cantik and nama tu dia tulis kecik je. Apa da..

Tapi sebab cake tu pun beli last minute je, nak marah pun tak guna. Next year, kita tempah kek awal sikit ek Alya. Love ya so veryyy much.. muahhsss!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign