Fresh from the owner...

19 February 2010

Blog oh blog...

Dah berapa hari tak update blog??? Bukan tak rajin tapi ada kerja sikit sampai tak sempat nak update. Lagi pulak, si kecik 2 orang ni bangun awal. Pukul 5.30am pun dah bangun kadang-kadang tu. Baru nak taip 2-3 patah perkataan, dah kena tengok dia orang. Huhu..

Tapi aku dah huat draft sikit. Cuma nak add more stories to it. Hohoho.. Apa pun, tugas jadik ibu is not that easy walaupun orang kata or nampak mudah. Try la jadik ibu. Tengok apa jadik. Ngee.. Well, signing off for the time being...

Love ya!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Hola,
    De dуnde eres? їEs un secreto? :)
    Gracias

    [url=http://www.tat4free.com/]Miato[/url]

    ReplyDelete
  2. Greatings, yo soy deprimida ...

    [url=http://www.long4love.net/]Worker[/url]

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign