Fresh from the owner...

23 February 2010

Apabila modemku meragam...

Dah berapa hari aku tak update dis blog. Nak kata busy tu tak la jugak. Tapi something happened to my modem. Broadband ni kadang-kadang tu sengal tahap gaban. My hubby pun tak dapek nak online dan meneruskan keje dia for a few days. Sian jugak. Ni kira boleh tahan la ni. Modem ni kadang-kadang offline aku secara tiba-tiba. Meaning... dah ada benda tak kena la dalam tu. Ni pulak modem sendiri. Kalau modem dari celco mungkin boleh tukar kot.

Tapi pakai stick tak berapa bagus katanya. Mudah terbakar. Ni pakai wayar. Especially kalau lama online memang mudah sangatlah rosak. My hubby macam ada plan nak guna streamyx. Tapi macam my friend ni, "Dah berapa bulan yang streamyx tak masuk lagi kat rumah???" Hoho... Sian dia. Kalau orang tu datang, kasi karate sama dia. Nanti kalau berpantang, taklah bosan sangat sebab boleh jugak la online. Kan? Kan? Kan?

Draft banyak ni. Tapi nak taip and post them kena pikir-pikir jugak. Kalau tak, tengah-tengah taip macam ni, dia hilang entah ke mana. Sudahnya, aku jugak yang geram sendiri. Modem oh modem... apa la yang tak kena ni. Esok nak pegi Kuantan, mungkin aku akan ke kedai komputer. Untuk apa???

Lu pikirlah sendiri.. Ngeeee...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign