Fresh from the owner...

17 February 2010

Alahai mengantuknya!!!

Anis woke up so early la today. At 4am. Lemas hidung and tak selesa... ngatal ke apa tak tahu la. Dari semalam I noticed dia mengamuk je tapi baby, dia tak boleh bagitau apa yang dia rasa. And as her parent, kita la kena figure it out why she behave like that. Apalah yang tak kena dengan Cik Anis Insyirah ni. The day before kakaknya mengamuk. Today, adiknya pulak. Take turn la korang ni.

And Anis tidur semula around 6am. Tu pun dah puas ngamuk. Lastly, dia tidur atas bahu aku. Thought of having a nap after she has fallen asleep. Tapi tu tak bisa terjadi. Kakaknya pulak bangun. Memang take turn la korang ni. Aduhai...!!! Anak-anak ibu la... Tak apalah,Janji korang tak menangis. Kalau tak lagi 'hangin' aku dibuatnya nanti.

Memang hangin la aku kejap tadi. Mengamuk pulak si Alya ni. Awal-awal pagi dah mengamuk. Ibu dia ni dah la sakit kepala sebab ngantuk. And dia pulak meragam di pagi hari ni. Nak bagi makan kucing-kucing pun kureng senang sikit. Alya semenjak dua menjak ni je meragam. Started masa dia demam tu hari la. Tapi bab-bab tak nak abah tu biasa. Dia bukan nak dengan abah dia pepagi. Tak kira la masa sihat ke tak. Memang dah itu fiilnya.

Aku ni pulak.. kalau tidur tak cukup sikit mula la. Kepala pun start pening-pening. Kadang-kadang tu buat-buat tak tahu je walaupun mengantuk ke pening ke. Huhu... Kena sign off dulu. Sama sibuk Alya ni menaip. Aku taip sikit je. Dia yang taip lebih-lebih...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign