Fresh from the owner...

22 January 2010

Waaa...waaa...

Semalam dah buat draft utk short story. Tapi kena buat editing sikit before posted on the wall. Tu la... tengah-tengah buat editing, si kakak and adik bangun. So kena la stop dulu. Kalau tak nanti lagi susah. Tak gitu? Priority goes to the kids 1st. Then baru la pergi tempat lain pulak.

Apa pun, I'll try to edit the short story yang tak berapa nak short tu. Anything interesting happened yesterday??? Kalau kita kaji dan cari, semua benda tu exciting kan??? Kan??? My lil' one slept at around 11 plus. Tu pun paksa tidur.

Mata dah nak tidur makcik kecik tu tapi galak main tak hingat. Bawak masuk dalam bilik, bagi susu terus tidur sambil ditepuk-tepuk. My other life tak berapa memberangsangkan sangat. Well if things yang tak dijangka happen, I'll accept it with open heart and mind.

Apa yang jadi itu telah dijanjikan dan itu jugalah takdir kita. Terpulang pada kita untuk ambil langkah seterusnya.

p/s: To dear HUBBY... I'M SORRY for all the troubles and the hard times!!! Thank you for accepting and for your understanding all this while!!! Thank you for being a good and lovely father as well as husband to your little family... Thank you and nothing more that I can say accept that I'm SOOO SOOORRRYYY untuk salah silap yang telah dilakukan...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign