Fresh from the owner...

13 January 2010

Scary kori...

Semalam tak sempat nak update blog sebab berlaku 'perebutan' lappy dengan my hubby. Apalah... laptop pun nak berebut-rebut ke??? Nak buat macam mana, barangnya cuma ada satu aje. Nak beli lagi satu kena tunggu dululah. Buat masa sekarang ni kena rebut-rebutlah dulu. Hehehe...

Apa pun, aku cuba jugaklah untuk menghabiskan cerpen ANONYMOUS tu. Last part. By petang nanti bolehlah siapkan last part tu dengan jayanya. Hopefully mendapat feedback yang baiklah cerpen tu ek?! Kadang-kadang kita menulis ni bukan semua orang suka dengan hasil tulisan kita. Tapi suka tak suka pun baca sajalah. Real life story. Mana ada setiap benda akan menyenangkan hati kita kan???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign