Fresh from the owner...

31 January 2010

The Last Day in Jan...

Hari ni hari last bulan Januari. Times fly so fast. Cepat sangat sampai dah ke penghujung Januari tahun 2010 dah kita. Apa yang di'achieved' sepanjang bulan Januari ni? Banyak yang berlaku dan banyak jugak pengajaran daripadanya.

Masa tak lagi menunggu kita. Kalau lambat kita memang ketinggalanlah. Sedar tak sedar dah nak masuk bulan Februari. And my kids are growing... fast!!! Huhu... Dah besar si Alya rupanya. Makin petah makin memeningkan kepala abahnya. Aku as her mother dah biasa dengan dia. Kalau dah kata dia, memang perit la nak kata nak. Tapi tak adalah kami ikut je angin dia.

KAdang-kadang tu bertegas jugak. And dia kalau sedar salah dia, dia akan mintak maaf. We taught her kalau salah mintak maaf. Jangan jadik macam ibu. Kalau buat salah je ambil masa nak mintak maaf sampai abah kadik tension. Hehehe..

Sorry Honey!!! Nak kata macam mana. Fiilnya tu kadang-kadang ambil masa nak ubah. Kena sabar banyak sikit dengan wife anda ni ye... Sabar tu kan separuh daripada. Tak gitu??? Apa pun... I loe you guys!!! Tak ada abah, Alya and Anis... tak lengkap hidup ibu.

Doakan yangf terbaik for our family ok... LOVE YOU LOTSSS!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign