Fresh from the owner...

28 January 2010

Kuang...kuang...kuang...

Bukan malas nak update blog tapi sambil pegang baby sambil taip takes time la. Si kecik ni pulak bukan jenis duduk diam. Bising sekali mulut dia. Bosan agaknya mengadap lappy ni dengan ibu dia. Huhu..

I searched web nuffnang just now. Macam best je contest chocolate tu. Thought of trying. Just try my luck. Who knows... Tak dapat pun takpe.. Saja nak cuba-cuba. Boleh gitu??? Hehehe... Ok la... Nak cari idea sikit on how and what to write.

As if aku takde idea. Padahal dalam kepala tengah pikir nak buat cerita je. Susah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign