Fresh from the owner...

17 January 2010

I'm worried!! Huhu...

Bila anak-anak sakit, parents la yang paling susah hati sekali. Itu pun kalau parents tu have feelings toward their kids la. Anis kena flu and it worries me. Aku kalau boleh nak avoid dia from getting flu. Takut jugaklah. Anis kan kena bron pneumonia. Baru jugak lagi rasanya. Dia pun tal recover 100% lagi. Mahunya tak risau.

Tapi apa pun, tu semua kuasa Allah. Kalau jadi apa-apa or diberi dugaan sebegini, kena terima dengan hati yang redha. Cakap mulut senanglah kan?? Tapi like I said earlier, kena muhasabah diri la walau macam mana keadaan sekalipun.

Dugaan untuk kita sebagai manusia ni tak pernahnya lepas... Accept it or ...???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign