Fresh from the owner...

15 January 2010

Hmmm...

I'm trying to update my blog. Tapi biasa la... dengan gangguan daripada si kecil ni including her daddy as well, nak duduk mengadap lappy ni lama-lama pun tak sedap jugak. ni pun Anis tengah sedap je hisap jari dengan tangannya sekali. Ada bunyi macam nak marah je makcik kecik ni. Eh, dah marah pun la!!

Will trying update this later...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign