Fresh from the owner...

04 January 2010

Hari hujan...

Dekat luar hujan renyai-renyai. Dah few days macam ni. Biasalah kalau dah tiba musimnya. I like hearing the sounds of rain drops. Reminded me masa zaman kecik-kecik dulu. Bau rumput lepas hujan pun nice. Tak percaya ke? Tapi ada juga yang tak suka. Tak boleh nak buat aktiviti lain. Betul ke? For me, hujan ke tak... sama je. Dah kurniaan.

Ni kiranya my special blog. Dekat sinilah I will post all my short stories. Old and new ones. Hope ada yang suka. Yang tak suka tu tak boleh nak cakap apa jugalah kan? Hehehe... Apa pun, short stories ni akan dipost half-half. Ada ke words macam tu. Kira boleh ajelah...

Apart from that, I post something else la. Hehehe... Enjoylah ye!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. hehehe. saje nak godek 1st entry. ;)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign