Fresh from the owner...

24 January 2010

Bila Linda Onn Bersuara...

Tadi masa I read the newspaper, terbacalah kisah si Fahrin nak saman Linda Onn. Kata Fahrin, dia tensenlah pasal Linda dah buruk-burukkan dia. Tapi betullah kan... yang dah sudah tu sudahlah. Linda should learn how to forgive and forget. Dulu dia jugak yang cakap dia ngan si Fahrin tu teman tapi mesra. Ni after 1 year, baru keluar statement tu.

Kalau orang lain pun mungkin susah nak percaya dengan pengakuan yang keluar after 1 year putus chenta. Pesal la Linda keluarkan statement tu? Dah tak ada jodoh antara keduanya, lupakan sajalah.

Entahlah dunia artis ni. Masing-masing saja je cari sakit. Dah kaya sangat pun susah jugak. Dah tak tahu nak buat apa dengan duit tu. Baik suruh orang saman. Boleh kasi duit free. Hahaha... Apa-apa sajalah. Asalkan korang bahagia dan saling tak melibatkan pihak-pihak lain pulak.

Muhasabahlah diri masing-masing... Huhuhu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign