Fresh from the owner...

09 January 2010

Am I not trying???

Baru je pegang pen dengan kertas... nak draft ceritalah kononnye, mata dah mengantuk. Adoii... sabar aje la. Memang kuat betul dugaan kalau mood writing tengah ON! Kalau OFF tu okay je. Tak ada pulak rasa mengantuk ke apa ke...

Inilah yang saya malas ni. Huhu... Tapi aku kene kuatkan semangat jugak. Aku ada azam nak tunaikan tahun ni. Azam tahun baru Islam. Selama ni aku ada jugak ber'azam' tapi tak sekuat tahun ni punya azam. InsyaAllah aku akan cuba tunaikan azam aku tahun ni. Walaupun aku ala-ala terikut jugaklah dengan hasutan-hasutan yang datang. Hehehe...

Usaha tangga kejayaan!!! Tanpa tangga tak semestinya kita tak berjaya. Rumah sekarang pun mana ada tangga kat luar. Kalau ada pun kat dalam rumah aje kan??? Muahahaha...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments:

Post a Comment

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign